donderdag 30 augustus 2018

Welkom bij Rob Felix Glas!

Een blik achter de schermen

Van projectbouw tot een gebroken ruitje en van een zelfreinigende douchewand tot HR+++ glas. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn al meer dan 40 jaar aan het juiste adres bij Rob Felix Glas, aan de Brusselseweg 530 in Maastricht. Tijd om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij dit mooie familiebedrijf en Rob Felix zelf aan het woord te laten... Kijk en lees je met ons mee? 

Glas in alle smaken & kleuren

“We maken het leven van onze klanten niet enkel mooier met glas” zegt Rob. “Met HR+++ glas laten we jouw energiefactuur dalen én ben je daarenboven nog eens lief voor het milieu. Met zelfreinigend glas kies je voor extra gemak en comfort.” 

Nieuwe ontvangstruimte

Heb je al een bezoek gebracht aan de nieuwe ontvangstruimte bij Rob Felix Glas? “Deze gloednieuwe ruimte om klanten te ontvangen is zowel een gemak voor onze klanten als voor onze medewerkers. Heb je nood aan advies, wil je een bestelling ophalen of plaatsen? Klanten kunnen hier snel even binnenspringen en rekenen op de persoonlijke service van ons bekwaam team. Hier kunnen we onze klanten helpen met de nodige aandacht en tijd” luidt het bij de zaakvoerder.Een reactie posten

favourite category

...
test section describtion

Whatsapp Button works on Mobile Device only